A Piszke Pékség pékárúja a Jókai Biocentrumban
2006.08.03. 23:09
A Piszke Pékség 1996 óta a hagyományos kovászos technológiával, állományjavító adalékok nélkül készíti a kenyereket, kifliket, zsemléket. Tengeri sóval ízesítik, lenmaggal, szezámmaggal és napraforgómaggal dúsítják a pékárút
A sütemények tojás és tej nélkül készülnek, tönkölybúzalisztből. Édesítőként mézet, gyümölcscukrot és gyümölcsaszalványokat használnak, így süteményeket bizonyos mértékig cukorbetegek is fogyaszthatják. Töltelékként mákot, diót, zöldséget, gyümölcsöt és lekvárt tesznek bele. Korunk civilizációs betegsége a Candida, amelyet az antibiotikumok, a stressz és a helytelen táplálkozás válthat ki. Gyógyításához élesztő- és cukormentes diéta szükséges. Ezen betegeknek élesztő nélküli termékek is készülnek a Piszke Pékségben, de fogyasztásuk nemcsak azoknak ajánlható, akiket az orvos már eltiltott bizonyos ételektől, hanem azoknak is, akik változtatni akarnak táplálkozási szokásaikon, életmódjukon és az egészséges életet akarják választani.
Az alábbi táblázatban áttekintheti a Jókai Biocentrum pékárúinak választékát. Amennyiben rendelni óhajt, küldjön egy e-mailt, amelyben megadja
- nevét,
- címét,
- a megrendelni kívánt termékek mennyiségét
- és az Ön által kért szállítási időpontot.
E-mailben visszaigazoljuk Önnek a rendelést és jelezzük, hogy tudjuk-e tartani az Ön által kért időpontot, vagy megadjuk a szállítás várható időpontját. Fizetés utánvétellel, a szállítási költség az első 5 alkalommal nem Önt, hanem bennünket terhel.
A megrendelés e-mail címe: biocsomag@jokaibiocentrum.hu.
|